Pohjoinen ympäristö

Syvä ja rikas suomalainen luonto on perinteisesti toiminut merkityksellisenä ympäristönä jokapäiväiselle inspiraatiolle ja suomalaiselle muotoilulle. Jylhän pohjoisen luonnon äärellä pienten ja arkisten asioiden merkityksistä syntyy osiaan suurempi kokonaisuus.

 

Pohjoista muotoilua

Olemme kiinnostuneita pienistä yksityiskohdista ja jokapäiväisistä tavanomaisuuksista, jotka huomioimalla ja joita korostamalla aikaansaadaan merkityksellistä suunnittelua. Pohjoisen ympäristön keskellä keskitymme suoraviivaiseen ja rehelliseen, sekä kestävään suunnitteluun innovatiivisissa kehitysprojekteissa.

Työskentelemme paikallisesti, tunnistettavasti ja hyvin omistautuneesti. Tämän lisäksi tähtäämme korkealle näkyvän ja erottautuvan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Muotoilufilosofiamme perustuu funktionalisuuden, yksinkertaisuuden ja luonnonlakien perusperiaatteisiin.

Pistejaviivan toimintaa harjoittaa muotoilija Heikki Herranen, ja studio tekee yhteistyötä myös muiden kansainvälisten muotoilijoiden kanssa.

Pistejaviiva

Studion nimi koostuu sanoista piste ja viiva, jotka kaikkien kuvien peruselementteinä käytännössä rakentavat visuaalisesti maailman ympärillämme.

Muotoilussa hyödynnetään tätä periaatetta lähestymällä monimutkaisuutta yksinkertaisuuden kautta visuaalisen suunnittelun menetelmien kuten piirtämisen avulla, erityisesti kuvaamalla ja selventämällä suunnittelun näkökulmia sekä hahmottamalla uusia kehitysmahdollisuuksia.

Piirtäminen luo linkin muotoilijan kynän ja ajattelun välille, ja pohjan luovalle suunnittelulle. Käytännössä muotoilupiirtämisen avulla taustatutkimus, ideointi ja kehitystyö yhdistyvät visuaalisesti havainnollistavaksi ja selkeäksi suunnittelun laajuudeksi, johon innovatiivinen tuotekehitys pohjautuu.

Nimenä Pistejaviiva heijastaa muotoilun prosessin merkitystä, erityisesti tästä varhaisen ideoinnin ja iteraatioprosessin näkökulmasta, sekä symbolisoi ideoiden vahvuutta  aikaansaada ja ohjata suunnittelun sekä kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehitystä.

Olemme täällä

Työskentelemme ja kehitämme suomalaista muotoilua avarassa ja pelkistetyssä ympäristössä Pohjanlahden rannalla.

 

Media:

 

Tunnustuksia:

 

Otattehan yhteyttä!

Mitä tahansa tiedustelua tai kysymyksiä koskien, olettehan meihin yhteydessä allaolevalla lomakkeella. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä(*).

 

Using Format